وی افزود: نیروگاه شرکت فجر انرژی خلیج فارس در منطقه ویژه بندر امام و ماهشهر ۵۲۰ مگاوات، نیروگاه غرب کارون شرکت مپنا که برای تأمین برق میادین نفتی جنوب غرب اهواز طراحی و ساخته شده بود به میزان ۲۶۰ مگاوات و نیروگاه پالایشگاه آبادان حدود ۲۰ مگاوات از توان تولیدی خود را به شبکه سراسری و محلی تزریق میکنند.
سخنگوی صنعت برق جنوب غرب کشور تصریح کرد: یکی از دلایل رفع کامل خاموشیهای برنامهریزی شده در خوزستان طی خردادماه سال جاری، اضافه شدن این ظرفیتهای تولیدی به شبکه بوده است.
زمانی ادامه داد: در حال حاضر با کاهش بیش از پیش ذخایر برقآبی و محدودیت در تولید این نیروگاهها، مدیریت مصرف در صنعت و کاهش ساعت کاری ادارات، نیاز به واردات حدود ۴ هزار مگاوات دیگر از شبکه برق سراسری حتی در ساعات غیر پیک (off Peak) است که بیش از ۳۰۰۰ مگاوات آن معمولا از شبکه سراسری تامین و مابقی بهصورت افزایش محدودیت به صنعت و تا حدی محدودیت شهری اعمال میشود.
وی تاکید کرد: از مشترکان تحت نظارت شبکه برق خوزستان در دو استان کهگیلویه و بویراحمد و خوزستان، تقاضا میشود با رعایت اقدامات مدیریت مصرف بهویژه سرلوحه قرار دادن شعار “کولر اضافی خاموش” ضمن کاهش هزینههای برق مصرفی خود، تلاشگران صنعت برق را در خدمات رسانی بهتر و پایدار نگه داشتن شبکه یاری رسانند.