وی اضافه کرد: کنتورهای هوشمند، راهکاری است که میتواند بهخوبی رفتار مشترکان پرمصرف را کنترل کرده و آنان را در ردیف مشترکان با مصرف متعادل (مشترکان خوش مصرف) قرار دهد.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان با اشاره به اجرای فاز دوم این طرح افزود: اجرای فاز دوم طرح آغاز شده و حدود ۳ هزار مشترک را در استان کردستان شامل میشود.
وی نصب کنتورهای هوشمند را پیش نیاز اعمال برنامههای مدیریت مصرف دانست و افزود: برای اعمال تعرفههای مختلف در ساعات اوج مصرف برق یا حتی خارج از آن زمان، نصب این کنتورها ضروری است .
لهونیان در ادامه تصریح کرد: کنتورهای هوشمند به عنوان راهی برای رصد میزان مصرف مشترکان، برای بیش از ۹۰ درصد از مشترکان دیماندی و برای بیش از ۵۰ درصد از مشترکان کشاورزی نصب و راه اندازی شده و در آینده نزدیک کنتورهای هوشمند برای همه مشترکان نصب خواهد شد تا هدف مدیریت بار و متعادلسازی مصرف برق استان به صورت کامل، محقق شود.
این گزارش میافزاید، در سالجاری ۲۰۳۰ دستگاه کنتور هوشمند در قالب طرح فهام برای مشترکان دیماندی و کشاورزی نصب خواهد شد و سه هزار دستگاه نیز برای تعویض کنتور مشترکان پر مصرف در نظر گرفته شده است.
خاطرنشان میسازد، طبق برنامهریزیهای به عمل آمده طی دو سال آتی تمام کنتورهای برق عمومی، صنعتی و کشاورزی به کنتورهای هوشمند تبدیل خواهد شد.